Meneer Chocola

Coffeebar - Lunchroom - Patisserie

Geniet midden in Scheveningen-dorp van koffie, lunch en patisserie in Franse sferen. Bij Meneer Chocola is het alle dagen van het jaar vakantie à la plage.

Na een surf sessie, een strandwandeling of tijdens het shoppen; je bent welkom van ’s morgens vroeg tot laat in de middag. Bij Meneer Chocola keer je telkens terug voor de goede koffie, verse croissants,  zelf gemaakt brood, lunch en patisserie naar eigen receptuur. Op de kaart staan klassiekers als de Lemon Cheese-cake en Brownies, maar ook altijd wat nieuws: van frisse meloen-shake in de zomer tot warme choco naar origineel recept in de winter. Voel je thuis in een ongedwongen after-surf sfeer, gezellig met z’n allen rond de grote tafel, neerploffen in de comfortabele zithoek of intiem aan de bistro-tafeltjes. Verheug je vast op het complete menu en assortiment. 


DE PATISSIERS

Boris Vermolen en Ted Hendriks

Boris Vermolen en Ted Hendriks

Eigenaren en surfers van het eerste uur Boris en Ted kennen elkaar van het strand waar ze ooit samen de keuken van strandpaviljoen Buiten bestierden. Hierna volgden jaren van studie en werkervaring in binnen- en buitenlandse restaurants, met name Frankrijk en Zwitserland. De mannen kwamen als volleerde patissiers weer samen in 2009 en startten een nieuw avontuur: Meneer Chocola.

Wat begon in een kleine ruimte met het geven van workshops, taarten maken voor de horeca en koffie met croissants serveren in het weekend, is inmiddels uitgegroeid tot een mooie zaak in de Keizerstraat in Scheveningen. 

6 Dagen per week kan het publiek er terecht voor koffie, lunch en patisserie. Meneer Chocola levert inmiddels aan zo’n 25 horecazaken in Den Haag en de patissiers delen hun passie met leuke workshops en proeverijen. 


LOF

"De chocoladetaart was zoals chocoladetaart hoort te zijn: lekker smeuïg. Maar de pompoentaart … My goodness. Daar ga ik nog een keertje voor terug!"

_ Inspirationblog

"In het ow zo dorpse straatje de Keizerstraat in Scheveningen, zit Meneer Chocola. Boris en Ted, allebei meester patisserie en ook nog eens surffanaten, hebben met Meneer Chocola een hip en relaxed plekje gecreëerd waar je in Scheveningen een heerlijk bakkie kan doen."

_Chick Love Food Blog

"Meneer Chocola is ideaal voor een kinderfeestje, bijvoorbeeld de workshop taartjes versieren of chocolade bonbons maken. Maar ook volwassenen zijn welkom, denk bijvoorbeeld aan de workshop dessertwijn proeverij of de espresso workshop."

_Libelle


"Ik keek naar rechts en ontdekte een leuk ontbijt/lunch/diner zaakje Meneer Chocola. Ik heb heerlijk kunnen genieten van een stevige yoghurt met appel/kaneel en zelfgemaakte cruesli."

_Smaakspionnen